Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@17:22:27 GMT

کرونا و ثروتمندترین افراد جهان در حوزه بهداشت و درمان

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۱۶۰۵

کرونا و ثروتمندترین افراد جهان در حوزه بهداشت و درمان

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از نشریه ال اکونومیستا، توسعه دارویی و تولید واکسن در میانه همه‌گیری ویروس کرونا موضوع بسیار مهمی است و برخی از ثروتمندترین میلیاردرهای بهداشت و درمان در جهان مالکان شرکت‌هایی هستند که به طور فعال در این دو حوزه فعالیت می‌کنند. 

بر اساس آخرین داده‌های نشریه فوربس (Forbes) مورخ ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۱ (۲۶ شهریور ماه)، ۲۰ مدیر شرکت‌های بهداشتی در جریان مبارزه با بیماری کووید-۱۹ میلیونر شده اند که در این بین نام پنج نفر از چین، پنج نفر از آمریکا، سه نفر با ملیت آلمانی و دو هندی به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اوگور شاهین» (Ugur Sahin) بنیانگذار و مدیر عامل آلمانی‌تبار شرکت تولید واکسن بایون‌تک بوده که با مشارکت شرکت فایزر، موفق به تولید نخستین واکسن مورد تایید نهاد نظارتی آمریکا شد. به لطف این کشف، ثروت او در سال ۲۰۲۰ به پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسید. وی در حال حاضر با ۱۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار سرمایه در جایگاه ۱۳۲ بین ثروتمندترین افراد جهان قرار دارد.

«استفان بانسل» (Stéphane Bancel) مدیر عامل شرکت مدرنا و مالک هشت درصد از سهام این شرکت بوده که واکسن تولیدی آن در ماه دسامبر مورد تایید آژانس دارویی اروپا قرار گرفت. مدرنا نخستین شرکتی بود که آزمایشات بالینی انسانی واکسن خود را آغاز کرد و همه این‌ها سبب شد تا این مدیر عامل فرانسوی در حال حاضر با ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار سرمایه، به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان، رتبه ۱۶۰ را به خود اختصاص دهد.

«تیموتی اسپرینگر» (Timothy Springer) ایمونولوژیست و استاد شیمی بیولوژیکی در دانشکده پزشکی هاروارد بوده که ۳.۵ درصد از سهام شرکت مدرنا را در اختیار دارد. وی در حال حاضر صاحب ثروت پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلاری است.

«رابرت لانگر» (Robert Langer) مهندس شیمی و مالک سه درصد از سهام شرکت مدرنا بوده که در حال اضر دارایی خالص او به چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار می‌رسد. این آمریکایی به دلیل تحقیقات خود در زمینه نانو مواد و ارئه داروهای هوشمند مشهور است.

«سرخیو اِستِواناتو» (Sergio Stevanato) مالک اکثریت سهام و رئیس بازنشسته استِواناتو گروپ (Stevanato Group)، شرکت تولید کننده بسته‌بندی‌های پزشکی، ویال‌های واکسن، طراحی‌ دستگاه‌های تولید این شیشه‌ها و همچنین قطعات پلاستیکی برای آزمایش‌های تشخیصی است که ثروت فعلی او به چهار میلیارد و 300 میلیون دلار می‌رسد.

«لی جیان‌کوان» (Li Jianquan) اهل هنگ‌کنگ با دارایی خالص سه میلیارد و 700 میلیون دلار، مدیر عامل شرکت وینِر مدیکال (Winner Medical) تولید کننده میلیاردها ماسک بهداشتی، لباس‌های محافظ برای کارکنان درمانی است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا قاره اروپا واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قاره اروپا واکسن کرونا ویروس کرونا قاره اروپا واکسن کرونا میلیون دلار مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها