Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،همه ما صرف‌نظر از وضعیت مالی‌ای که داریم، مشتاقیم تا در مورد زندگی افراد ثروتمند و نحوه رسیدن آن‌ها به ثروت بیشتر بدانیم. زندگی افراد و خانواده‌های ثروتمند نیز همواره مانند افراد مشهور دیگر از جمله ورزشکاران، بازیگران و سیاستمداران توسط عموم مردم رصد می‌شود و به خصوص کاربران شبکه‌های مجازی دوست دارند در مورد سبک زندگی آن‌ها کنجکاوی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه بسیاری از افراد ثروتمند امروزی معمولاً از خانواده‌ای معمولی و یا حتی فقیر ظهور کرده‌اند، اما کسانی هم هستند که ثروت یک میراث خانوادگی برای آن‌ها بوده و اجداد آن‌ها برای نسل‌های متمادی جزو ثروتمندان بوده‌اند.

ثروت‌های بین نسلی در خانواده‌های ثروتمند باعث شده تا هر یک از این خانواده‌ها دارای حق امتیازی منحصر به فرد باشند. در ادامه لیستی از خانواده‌های ثروتمند که ثروت خود را از طریق تجارت کسب کرده‌اند، آورده شده است. همچنین این لیست محدود شامل وارثانی است که به سبب حق امتیازی که دارند از ارث خود لذت می‌برند و ممکن است در تجارت‌های پدری خود اشتغال نداشته باشند.

۱- خانواده والتون- برند وال مارت با ثروت تقریبی ۲۱۵ میلیارد دلار

والتون‌ها ثروتمندترین خانواده در آمریکا و طبق برخی از آمارها، ثروتمندترین قبیله در جهان هستند. در راس این زنجیره بزرگ، جیم و آلیس والتون هر کدام ۵۴ میلیارد دلار ثروت دارند و به ترتیب در لیست میلیاردر‌های سالانه فوربس در رتبه‌های ۸ و ۹ قرار گرفته‌اند. لازم است بدانید که وال مارت یک خرده فروشی بزرگ است که خانواده والتون آن را سرپرستی می‌کند.

وال مارت در سال ۱۹۶۲ توسط سام والتون در آرکانزاس تاسیس گردید. اکنون این شرکت با ۵۲۴ میلیارد دلار درآمد و بیش از ۲.۲ میلیون نفر کارمند در ایالات متحده، بزرگترین شرکت جهان محسوب می‌شود. اگر کارمندان این شرکت یک شهر ایجاد کنند، به عنوان چهارمین شهر پر جمعیت آمریکا بعد از ایالت‌های نیویورک، لس آنجلس و شیکاگو شناخته خواهد شد! بر طبق آمار به دست آمده این شرکت تا ۳۱ اکتبر سال ۲۰۲۰ تقریبا ۱۱۵۱۰ فروشگاه خرده فروشی در سراسر جهان و ۵۳۴۷ فروشگاه را در ایالات متحده اداره می‌کند.

شرکت وال مارت به خاطر تأسیس در مناطق روستایی و حومه‌ای آمریکا و قیمت‌های کمی که دارد محبوب و شناخته شده است. اما بسیاری از افراد شیوه‌های کار شرکت را مورد انتقاد قرار داده‌اند، زیرا وال مارت بر خلاف شرکت رقیب خود تارگت نتوانسته روش‌های فروش خود را به سبک زندگی در شهر نیویورک برساند.

۲- خانواده مارس- برند مارس با ثروت تقریبی ۱۲۰ میلیارد دلار

مارس یک شرکت آب نبات و شکلات است که تجارت خانوادگی چند نسلی آن در همه جا محبوب بوده و محصولات ارزانی را به فروش می‌رساند. امروزه این شرکت معروف به M & M است که در سال ۲۰۱۷ با خرید یک شرکت مراقبت از حیوانات خانگی به نام VCA با قیمت ۹.۱ میلیارد دلار به تنوع فعالیت‌های خود افزود.

خواهران و برادران ژاکلین، جان مارس و پدر بزرگشان فرانک مارس این شرکت را تاسیس کردند. دارایی خالص هر کدام از آن‌ها ۲۴.۷ میلیارد دلار است که در سال ۲۰۲۰ در لیست میلیاردر‌های سالانه فوربس رتبه ۲۹ را گرفتند. اکنون این شرکت توسط تعدادی از فرزندان آن‌ها، یعنی نسل چهارم اعضای خانواده مارس، اداره می‌شود.

با وجود محبوبیت و معروفیت این برند، اطلاعات زیادی از اعضای خانواده مارس و حتی عکسی از ایشان را نمی‌توان در هیچ کجا پیدا کرد، زیرا اغلب آن‎‌ها از رویارویی با دوربین‌های خبرنگاران فراری هستند.

۳- خانواده کوچ- صنایع کوچ با ثروت تخمینی ۱۰۹.۷ میلیارد دلار

چارلز کوچ ثروت سرسام آور خود را مدیون یک تجارت نفتی است که پدرش تاسیس کرد. امروزه او به خاطر سیاست‌هایش در میان مردم شناخته شده است. وی با پول‌های هنگفت خود به دنبال راهی برای ورود به سیاست است و از طریق اموالش فعالیت‌هایی از جمله تامین مالی نامزد‌های انتخاباتی و افراد آزادی خواه، تامین بودجه دانشگاهیان و لابی‌هایی برای موقعیت‌های سیاسی انجام می‌دهد که هر کدام یک برنامه محافظه کارانه در کنار فعالیت‌هایش به حساب می‌آیند.

چارلز با برادرش دیوید تا زمان مرگ وی در سال ۲۰۱۹ شریک بود. ارزش دارایی چارلز ۳۸.۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است که در رده هجدهم با جولیا کوچ و خانواده‌اش در لیست میلیاردر‌های مجله فوربس قرار دارد.

۴- آل سعود- خانواده سلطنتی سعودی با ثروت تقریبی ۹۵ میلیارد دلار

آل سعود، خاندان سلطنتی سعودی، دارای سابقه سلطنتی تقریباً یک قرنی است. ثروت عظیم این خانواده ۹۵ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. دفتر اجرایی پادشاه این خاندان به لطف پرداخت‌های پولی طی چندین دهه از دیوان سلطنتی به سرعت رشد کرده است.

روابط آل سعود با آرامکو به عنوان سودآورترین شرکت جهان در صنعت نفت تضمین می‌کند که خانواده سلطنتی سعودی همچنان به جمع آوری ثروت ادامه دهند. ارزیابی دقیق ثروت خاندان آل سعود دشوار است، زیرا این خانواده بسیار گسترده است و بیش از ۱۵۰۰۰ عضو دارد. بسیاری از آن‌ها مشاغل مختلفی را تاسیس کرده و یا قرار داد‌های دولتی مختلفی را دریافت کرده‌اند که همین موضوع ارزیابی کل ثروت آن‌ها را دشوارتر می‌کند.

۵- خانواده آمبانی- صنایع اعتماد با ثروت تقریبی ۸۱.۳ میلیارد دلار

شرکت‌های وابسته صنعتی هند با نام صنایع اعتماد تنها شرکت آسیای شرقی در این لیست است که شاید برخی از خوانندگان کمتر نام آن را شنیده باشند. مدیر عامل این شکرت موکش آمبانی است که پدر فقید او این شرکت را در سال ۱۹۵۷ تاسیس کرد.

این شرکت در لیست میلیاردر‌های فوربس رتبه بیست و یکم را دارد و در زمینه پالایش، پتروشیمی نفت و گاز و منسوجات آن فعالیت می‌کند. برادر او آنیل نیز مدیریت ارتباطات از راه دور، مدیریت دارایی، سرگرمی و تولید برق را بر عهده دارد.

۶- خانواده دوماس- برند هرمس با ثروت تخمینی ۶۳.۹ میلیارد دلار

خانه مد فرانسوی و مجسمه‌های لوکس هرمس با روسری‌های امضا شده، یقه گردن، عطر‌ها و همچنین کیف‌های دستی و سایر محصولات جهانیان را خیره کرده است. در قرن نوزدهم، هرمس لباس سواری را برای اشراف تولید می‌کرد.

امروزه این شرکت سلطنتی مجموعه‌ای از ساعت‌های اپل هرمس با تلفیق طراحی قدیمی و فناوری‌های جدید به قیمت ۱۳۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار را به فروش می‌رساند. اکسل دوماس در حال حاضر به عنوان مدیر عامل و رئیس شرکت است و پییر الکسیس دوماس مدیر هنری این مجموعه است.

۷- خانواده ورتهایمر- برند شنل با ثروت تقریبی ۵۴.۴ میلیارد دلار

برند مد فرانسوی شنل به خاطر “لباس سیاه کوچک” و عطر ان ۵ (No. ۵) و طراح برجسته‌اش کارل لاگرفلد که در ۱۹ فوریه ۲۰۱۹ درگذشت، بسیار مشهور است و به عنوان یک برند افسانه‌ای شناخته می‌شود. برادران آلن و گرهارد ورتهایمر اکنون مالک شرکتی هستند که پدر بزرگشان به همراه بیانگذار شرکت، گابریل کوکو شنل، آن را به شهرت رساند. این دو برادر هر دو با دارایی خالص ۱۷ میلیارد دلار در لیست میلیاردر‌های فوربس رده ۴۸ را دارند.

برند شنل در زمینه لوازم لوکس و گران قیمت فعالیت می‌کند و اغلب مشاهیر جهان کوکو شنل را تبلیغ می‌کنند که از جمله برجسته‌ترین آن‌ها نیکول کیدمن است که تبلیغ عطر کوکو شنل را از سال ۲۰۰۰ بر عهده دارد. این شرکت به دلیل حمایت از محیط زیست، استفاده از پوست حیواناتی همچون مار، تمساح و سفره ماهی را کنار گذاشته و بیشترین تمرکز خود را روی چرم گاو و گوسفند قرار داده است.

۸- خانواده جانسون- شرکت سرمایه‌گذاری‌های فیدلیتی با ثروت تقریبی ۴۶.۳ میلیارد دلار

سرمایه گذاری‌های فیدلیتی توسط ادوارد سی جانسون دوم در سال ۱۹۴۶ تاسیس شد و یکی از بزرگترین شرکت‌های خدمات مالی در جهان است که به میلیون‌ها نفر خدمات سرمایه گذاری ارائه می‌دهد.

هم اکنون این شرکت توسط نوه جانسون، ابیگل جانسون، اداره می‌شود که با دارایی خالص ۱۰.۸ میلیارد دلار در رتبه ۱۲۴ لیست میلیاردر‌های فوربس قرار گرفته است.

۹- خانواده‌های بورینگر و وان بومباچ- صنایع بورینگر با ثروت تخمینی ۴۵.۷ میلیارد دلار

صنایع بورینگر یک شرکت دارویی آلمانی است که بیش از ۱۳۰ سال سابقه دارد. خانواده بورینگر به همراه وان بومباچ چندین نسل است که کنترل این شرکت را در دست دارند.

۱۰- خانواده آلبرشت- آلدی با دارایی خالص ۴۱ میلیارد دلار

آلدی یک شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای بین المللی مواد غذایی است که وقتی برادران تئو و کارل آلبرشت پس از جنگ جهانی دوم شروع به مدیریت فروشگاه مواد غذایی والدین خود کردند، رشد نمود. آلدی همچنین صاحب فروشگاه معروف مواد غذایی آمریکایی به نام تریدر جو است. ثروت خالص تئو آلبرشت و خانواده‌اش ۱۷ میلیارد دلار است و در رده ۵۱ لیست میلیاردر‌های فوربس قرار دارد.

مسلما این لیست برای برخی به دلیل توزیع نابرابر ثروت چندان خوشایند نیست، اما بهتر است به روند رشد هر کدام از این شرکت‌ها توجه کنید و ببینید خانواده‌هایی که از ابتدا ثروتمند نبودند چطور پس از سال‌ها و گاهاً قرن‌ها تلاش به این ثروت‌های کلان رسیده‌اند. همچنین این لیست شامل ثروتمندترین افراد جهان همچون ایلان ماسک، جف بزوس و بیل گیتس نیست. با این که این افراد نیز خانواده دارند، اما ثروتشان صرفاً محدود به فعالیت‌های خودشان بوده و هنوز به نسل بعدی منتقل نشده است.

منبع:دیجی رو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ثروتمندترین خانواده لیست میلیاردر ۷ میلیارد دلار دارایی خالص خانواده ها وال مارت یک شرکت آل سعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل

ایتنا - شرکت اپل شدیدترین کاهش درآمد سه‌ماهه در یک سال را داشته، که بخش بزرگی از آن ناشی از افت فروش آیفون در چین بوده است.
این غول آمریکایی حوزه فناوری گزارش داد که درآمدش در سه‌ماهه منتهی به مارس ۲۰۲۴ مبلغ ۹۰.۸ میلیارد دلار و سودش ۲۳.۶ میلیارد دلار بوده‌ است‌ــ که نسبت به سال گذشته ۲ درصد کاهش داشت.

به‌رغم افت فروش، بهای سهام اپل روز پنجشنبه پس از اعلام طرح این شرکت برای بازخرید ۱۱۰ میلیارد دلار از سهامش و افزایش ۴ درصدی سود سه‌ماهه پرداختی‌اش به سرمایه‌گذاران بالا رفت.

لوکا مایستری، مدیر مالی ارشد اپل، گفت: «با توجه به اطمینان ما به آینده اپل و ارزشی که در سهاممان می‌بینیم، هیئت مدیره اجازه داده است ۱۱۰ میلیارد دلار دیگر از سهام را بازخرید کنیم.»

«ما همچنین سود سه‌ماهه‌ سهاممان را برای دوازدهمین سال متوالی افزایش می‌دهیم.»

افت ۱۰درصدی فروش سال به سال آیفون در این سه‌ماهه به کاهش درآمد اپل دامن زد، و در چین شاهد افتی ۸ درصدی بود، که شدیدترین کاهش فروش تلفن‌های هوشمند شاخص این شرکت پس از آغاز همه‌گیری کرونا بود. 

تیم کوک، رئیس اپل، چین را «رقابتی‌ترین بازار جهان» خواند اما گفت «چشم‌انداز خوبی» از این کشور در بلندمدت دارد.

این شرکت با رقابت شدید رقبای چینی مانند هواوی و نظارت دقیق نهادهای ناظر ضدانحصار در آمریکا و اروپا مواجه است.

اپل همچنین نسبت به رقبایی مانند گوگل و مایکروسافت در به‌کارگیری هوش مصنوعی کندتر بوده که ممکن است بر تصمیم خریداران تاثیر داشته تا فعلا دست نگه دارند و آیفون جدید نخرند. 

 

کوک روز پنجشنبه به سرمایه‌گذاران اطمینان داد که این شرکت محصولات هوش مصنوعی را در دست ساخت دارد.

او گفت: «ما به قدرت تحول‌آفرین و نوید هوش مصنوعی باور داریم، و معتقدیم امتیازهایی داریم که ما را در این عصر جدید متمایز خواهد کرد. در هفته‌های آتی در این مورد بیشتر صحبت خواهیم کرد.»

در این بین، بخش تجاری خدمات اپل، از جمله آی‌کلاود، اپل تی‌وی‌ پلاس و اپل میوزیک در سال جاری رشدی ۱۴ درصدی داشته است.

مایستری گفت: «پیش‌بینی می‌کنیم بخش تجاری خدماتمان با نرخی مشابه رشدی که برای نیمه اول سال مالی گزارش دادیم افزایش دورقمی داشته باشد. آیپد احتمالا رشدی دورقمی دارد.»

اپل آمار و ارقام عینک واقعیت افزوده ویژن پرو را فاش نکرد، در عوض داده‌های مرتبط با ویژن پرو را در فهرستی گنجاند که دستگاه‌هایی مانند اپل واچ و ایرپاد را شامل می‌شد.

کوک گفت: «در این سه‌ماهه، ما هیجان‌زده بودیم که اپل ویژن پرو را عرضه کردیم و امکان بالقوه‌ای را که رایانش فضایی ایجاد می‌کند به جهان نشان دادیم.»

دیگر خبرها

  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • ببینید | پاسخ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مورد ثروت افسانه‌ای
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت