Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، فارس به نقل از ورج نوشت: اخیرا جف بزوس بنیانگذار شرکت فروش اینترنتی آمازون و یکی از پولدارترین افراد جهان چندین پرونده قضایی علیه شرکت اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک که وی نیز یکی از پولدارترین افراد جهان به شمار می‌رود به راه انداخته است. آمازون حالا مخالف طرح‌های شرکت اسپیس ایکس برای ارسال ماهواره‌های بیشتر برای توسعه اینترنت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوایل ماه جاری شرکت بلواوریجن که متعلق به بزوس است به خاطر از دست دادن یک قرارداد با سازمان فضایی آمریکا و بسته شدن آن با شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک از ناسا شکایت کرد.

این مسأله باعث شد تا فعالیت‌های شرکت اسپیس ایکس به تاخیر بیفتد و حالا خبر می‌رسد که شرکت آمازون بزوس از کمیسیون ارتباطات فدرال خواسته تا جلوی ارسال ماهواره‌های مخابراتی برای بالا بردن پوشش اینترنت در جهان توسط شرکت اسپیس ایکس را متوقف کند.

ماسک در توئیتر در واکنش به این اقدامات بزوس، گفت: بزوس خود را بازنشسته کرده تا یک شغل تمام وقت برای شکایت علیه شرکت اسپیس ایکس برای خود دست و پا کند. البته اقدام اخیر آمازون بیش از آنکه یک شکایت قضایی باشد یک نامه اعتراضی بوده است.

در حال حاضر شرکت اسپیس ایکس 1740 ماهواره در مدار کوتاه زمین دارد و از این طریق به 90 هزار کاربر خدمت رسانی می‌کند. این شرکت می‌خواهد 30 هزار ماهواره دیگر را به فضا ارسال کند که این مسأله با واکنش شرکت آمازون روبرو شده است. در حال حاضر ایلان ماسک و بر اساس اعلام بلومبرگ با 193 میلیارد دلار دارایی خالص در جایگاه نخستین فرد ثروتمند جهان و جف بزوس با 192 میلیارد دلار در جایگاه دومین فرد ثروتمند جهان قرار دارد.

کد خبر 623178 برچسب‌ها ثروت - ثروتمندان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ثروت ثروتمندان شرکت اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ماجرای تظاهرات کم‌سابقه علیه حکومت طالبان در افغانستان
  • تظاهرات کم‌سابقه علیه طالبان در بدخشان افغانستان
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان